Mobirise easy web design software

DOBRO DOŠLI NA IZLETIŠTE UNA KAMP

Dobrodošli na stranice Una Kampa i prelijepog, pitomog pitomi krojolika na sjeverozapadu Bosne, nadomak gradića koji je na slikarskim platnima oslikan i u pjesmama opjevan - Bosanska Krupa.

U ovom ambijentu netaknute prirode, nalazi se Una Kamp, porodično izletište porodice Terzić, na samoj obali rijeke Une, čiste i bistre koja je samo na mahove plahovita i čija je ljepota neponovljiva. Rijeka Una se ogleda u izuzetnoj bistroći i čistoći zbog endemske sedre koja se nalazi u njenom koritu u toliko mjeri da je pitka u nekim dijelovima.

Uz tu jedinstvenu i neponovljivu rijeku Unu, moja porodica Terzić je smjestila izletište koje smo napravili da ugodimo i razonodimo sebe, a naravno i turiste i goste kojih nas posjećuju svake godine u sve većem i većem broju.

Una kamp je udaljen od grada Bosanska Krupa 2500 metara, a prostire se na 10000m2 površine. Smješten je direktno uz rijeku Unu - ljepoticu, čija vas voda mami, njen šum očarava, zelenilo odmara. Ulaz u Kanjon Une nadaleko poznat po svojoj ljepoti i koji će u dogledno vrijeme postati nacionalni park se nalazi samo 4 km uzvodno od Vašeg i našeg odmorišta

Una je planinska rijeka čija se voda slila s visokog gorja Stražbenice, a pogodna je za različite izazove: kupanje, pecanje, rafting, vožnju lađom...

Kampovanje u Bosni, odnosno kampovanje, odnosno odmor na rijeci Uni je iskustvo koje Vam nije moguće dočarati putem naše internet stranice, već treba doći i osjetiti ljepotu rijeke Une. Vaš odmor u Bosni je zajamčen jer ćete se odmarati pored jedne od najljepših rijeka.

Moja prodica se unaprijed raduje Vašoj posjeti!

Familija Terzić

Kontakt:

Idriz Adilovic+387 (0)61 972-071

Podijeli sa prijateljima!