BA EN DE
FOTOGALERIJA

DOBRO DOŠLI U UNA KAMP, idealno mjesto za vaš godišnji odmor u srcu čiste prirode na prekrasnoj rijeci Uni

Nalazimo se na sjeverozapadu Bosne, nadomak Bosanske Krupe, uz jednu od najčišćih europskih rijeka - rijeku UNU. U tom ambijentu netaknute prirode, nalazi se UNA KAMP u kojem osim kampiranja uz samu rijeku Unu nudimo i najam smještaja u drvnim bungalovima, kućicama i kolibama tako da svatko može naći nešto prema svojim željama.

UNA KAMP se prostire na 10.000 m² i smješten je direktno uz rijeku Unu koja nudi različite izazove: kupanje, pecanje, rafting, vožnja na SUP dasci, kajaking, ronjnje... 

Kamp je na samoj rijeci i u sklopu kampa se nalaze veliki i mali podesti za sunčanje i kupanje. Uz to kamp ima travnato igralište za nogomet, odbojku, badminton, stol za stolni tenis te dječje igralište s toboganom, ljuljačkama, klackalicom i drvenom kućicom.

Gostima kampa na raspolaganju je besplatan WI-FI te preidvna terasa iznad rijeke kao i natkrivena terasa u slučaju kiše.

Otvoreni smo sezonski, u razdoblju 1.4.-30.9. svake godine.  

Za više informacija i/ili rezervaciju smještaja molimo vas da nam pošaljete mail info@unakamp.com ili nazovite +387 (0)61 972-071 Hasan Mušić

Veselimo se vašem posjetu!

UNA KAMP team


Smještaj

Parcele za kampiranje

Drveni bungalov

Drvene kućice

Drvene kolibe

Drvena koliba mala

Drvena kapsula