BA EN DE

Parcele za kampiranje

Kamp kućice / kamper / šator

Kamp raspolaže sa 20 parcela za kampiranje sa strujom. Parcele se nalaze u 2 reda direktno uz rijeku Unu

Sanitarni čvor

Gosti kampa imaju na raspolaganju komforan sanitarni čvor koji sadrži:

Drveni bungalov

Bungalov veličine 30m2 za 3-5 osoba (2 zasebna kreveta u prizemlju te bračni krevet i odvojeni krevet na galeriji). Ima vlastitu kuhinju (frižider/štednjak) i kupaonu (tuš/wc). Ispred bungalova se nalazi stol i dvije klupe te suncobran koje gosti imaju na raspolaganju.

Drvena kućica

Drvene kućice veličine 16m2, za 2-4 osobe, (1 bračni krevet+2 kreveta na kat), vlastiti wc s umivaonikom i mala kuhinja sa frižiderom. Gosti koriste sanitarni čvor kampa za tuširanje. Ispred svake kućice se nalazi stol i dvije klupe koje gosti imaju na raspolaganju. 

Drvena koliba

Kolibe za prenoćište 2-4 osobe, imaju dva odvojena bračna kreveta sa posteljinom i struju te besplatni wi-fi. Gosti koriste sanitarni čvor kampa (wc/tuš). 

Drvena koliba mala

Koliba za prenoćište 1-2 osobe, ima jedan bračni krevet sa posteljinom i struju te besplatni wi-fi. Gosti koriste sanitarni čvor kampa (wc/tuš).

Drvena kapsula

Veličina unutrašnjosti je 2x3m, a drveni pod presvučen tapisonom. Krov i zidovi su izrađeni od drvene lamperije i u  kućici se nalaze 2 madraca sa posteljinom koja mogu biti postavljena zajedno ili odvojeno. Po potrebi postoji mogućnost dodavanja dodatnog madraca i posteljine za spavanje. Gosti koriste sanitarni čvor kampa (wc/tuševi). Ispred kućice se nalazi stol i dvije klupe koje gosti imaju na raspolaganju.